Dve kolieska ananásu prepolíme a dáme bokom. Ostatné rozkrájame na kúsky a vložíme do pohárov. Na ananás rozložíme kopčeky zmrzliny, prelejeme karamelom a ozdobíme zvyškom ananásu. Cukrársky sáčok s hviezdicovou trubičkou naplníme šľahačkou, ktorú do každého poháru ozdobne nastriekame. Je možné použiť aj hotovú šľahačku v spreji. Nakoniec poháre ozdobíme lístkami mäty a ihneď podávame.
10. augusta 2016
Zmrzlina s ananásom
8 koliesok čerstvého alebo kompotového ananásu, 8 kopčekov vanilkovej zmrzliny, 4 lyžice karamelu, 4 lyžice ušľahanej parížskej šľahačky, 4 kúsky mäty na ozdobenie
Dve kolieska ananásu prepolíme a dáme bokom. Ostatné rozkrájame na kúsky a vložíme do pohárov. Na ananás rozložíme kopčeky zmrzliny, prelejeme karamelom a ozdobíme zvyškom ananásu. Cukrársky sáčok s hviezdicovou trubičkou naplníme šľahačkou, ktorú do každého poháru ozdobne nastriekame. Je možné použiť aj hotovú šľahačku v spreji. Nakoniec poháre ozdobíme lístkami mäty a ihneď podávame.
Dve kolieska ananásu prepolíme a dáme bokom. Ostatné rozkrájame na kúsky a vložíme do pohárov. Na ananás rozložíme kopčeky zmrzliny, prelejeme karamelom a ozdobíme zvyškom ananásu. Cukrársky sáčok s hviezdicovou trubičkou naplníme šľahačkou, ktorú do každého poháru ozdobne nastriekame. Je možné použiť aj hotovú šľahačku v spreji. Nakoniec poháre ozdobíme lístkami mäty a ihneď podávame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára