11. januára 2019

Karbonátky so syrom

500 g mletého bravčového mäsa., 80 g strúhaného tvrdého syra., soľ., majorán., mletá sladká červená paprika., vegeta., 4 strúčiky prelisovaného cesnaku., jarná cibuľka ., mleté čierne korenie., vajce., nasekaná petržlenová vňať., pažítka., bazalky., strúhanka., olej
Mleté mäso ochutíme soľou, vegetou, mletou sladkou červenou paprikou, majoránom a mletým čiernym korením. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať, pažítku, bazalku, prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku nastrúhaný tvrdý syr, vajce a spolu premiešame. Necháme odležať 30 minút na chladnom mieste. Potom z masy vyformujeme okrúhle fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a vyprážame na rozohriatom oleji z obidvoch strán.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára