11. januára 2019

Pikantné rezy z teľacej pečene

500 g teľacej pečene., 50 g cibule., 2 strúčiky cesnaku., malá lyžička štipľavej papriky., citrónová šťava., mleté čierne korenie., mletý zázvor., mletá rasca., soľ., 80 g oleja
Pečeň umyjeme, odblaníme a pokrájame na hrubšie plátky. Očistenú cibuľu a cesnak postrúhame, pridáme štipľavú papriku, citrónovú šťavu, mleté čierne korenie, trošku mletého zázvoru, mletú rascu, soľ a všetko premiešajte. Do tejto zmesi vložíme pokrájanú pečeň, zamiešame a necháme na chladnom mieste odležať. Na panvici rozpálime olej, na ktorom prudko opečieme pripravenú pečeň. Ihneď podávame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára