400 g predného bravčového mäsa., 2 PL masti., soľ., mleté čierne korenie., 2 cibule., KL mletej červenej papriky., mäsový vývar, 2 PL rajčiakového pretlaku., KL kečupu., KL nadrobno posekaných štipľavých papričiek., 400 g špagiet
Mäso pokrájame na menšie kocky a prudko opražíme na rozohriatej masti. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ž potom pridáme nadrobno posekanú cibuľu. Opražíme, zaprášime mletou červenou paprikou, podlejeme a prikryté dusíme. Potom pridáme rajčiakový pretlak a neskôr kečup. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme nadrobno posekané štipľavé papričky a dodusíme. Špagety uvaríme vo väčšom množstve osolenej vody, scedíme a uložíme do väčšej misy. Na špagety vylejeme pripravený guláš a zľahka premiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára