400 g morčacích pŕs., soľ., mleté čierne korenie., PL masti., cibuľa., 2 vajcia., 2 PL hrášku., 2 PL pokrájanej sterilizovanej kápie., veľká cibuľa., mäsový vývar., mletá červená paprika., olej
Mäso rozkrojíme na široký plát a naklepeme. Osolíme, okoreníme, polejeme riedkou praženicou pripravenou na masti a nadrobno pokrájanej cibuli. Posypeme hráškom a pokrájanou kápiou. Mäso zvinieme a previažeme pevnou niťou, aby plnka nevytiekla. Prudko opečieme na rozohriatom oleji, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, mäso posypeme mletou červenou paprikou a prikryté pečieme 30 minút. Odokryjeme a za občasného polievania výpekom upečieme do mäkka.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára