2. januára 2019

Špagety s krevetami a šampiňónmi

200 g špagiet., 200 g kreviet., 200 g šampiňónov., cibuľa., dl sladkej smotany., bazalka., petržlenová vňať., olej., soľ., mleté čierne korenie
Cibuľu nakrájame na tenké kolieska a šampiňóny na kúsky. Cibuľu chvíľu pražíme na oleji na miernom ohni, potom pridáme šampiňóny, posekanú bazalku a petržlenovú vňať. Keď sa vyparí voda, ktorú pustili huby, pridáme očistené krevety a ešte niekoľko minút pražíme. Osolíme, pridáme mleté čierne korenie, smotanu a dusíme ešte päť minút. Cestovinu uvaríme v dostatočnom množstve vody. Potom ju scedíme a položíme na misu, v ktorej ju budeme podávať. Do jej stredu dáme šampiňónovo – krevetovú omáčku a ihneď podávame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára