Baklažán rozkrojíme pozdĺž a dáme ho piecť do vopred rozpálenej rúry. Keď je baklažán upečený, olúpeme z neho šupku. Olúpaný baklažán dáme do misky a ponorným mixérom rozmixujeme. Pridáme lučinu, trený cesnak, morskú soľ (z mlynčeka) a korenie. Dip môžeme zjemniť malým množstvom majonézy. Ako prílohu odporúčame opiecť vynikajúci Chlieb párty značky Penam.
22. júna 2011
Zoborská klobáska s baklažánovým dipom
2 ks Zoborskej klobásky značky HYZA., 1 ks baklažánu., 200g lučiny., morská soľ., mleté čierne korenie., trený cesnak., Chlieb párty značky Penam.,
Baklažán rozkrojíme pozdĺž a dáme ho piecť do vopred rozpálenej rúry. Keď je baklažán upečený, olúpeme z neho šupku. Olúpaný baklažán dáme do misky a ponorným mixérom rozmixujeme. Pridáme lučinu, trený cesnak, morskú soľ (z mlynčeka) a korenie. Dip môžeme zjemniť malým množstvom majonézy. Ako prílohu odporúčame opiecť vynikajúci Chlieb párty značky Penam.
Baklažán rozkrojíme pozdĺž a dáme ho piecť do vopred rozpálenej rúry. Keď je baklažán upečený, olúpeme z neho šupku. Olúpaný baklažán dáme do misky a ponorným mixérom rozmixujeme. Pridáme lučinu, trený cesnak, morskú soľ (z mlynčeka) a korenie. Dip môžeme zjemniť malým množstvom majonézy. Ako prílohu odporúčame opiecť vynikajúci Chlieb párty značky Penam.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára