200
g čerstvých umytých jahôd., 20 ks detských piškót., 1 balíček
Pudingu Originál s jahodovou príchuťou Dr.Oetker., 500 ml
mlieka., 40 g cukru., 200 ml smotany na šľahanie., 1 balíček
Vanilínového cukru Dr.Oetker., 50 g mandľových lupienkov.,
Na
prípravu truffle nakrájame jahody na štvrtky a rozdelíme spoločne
s piškótami do pohárov. Puding uvaríme s cukrom a
mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním jahody a piškóty.
Necháme vychladnúť. Smotanu ušľaháme s vanilínovým
cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme
povrch pohárov. Nakoniec posypeme mandľovými lupienkami opraženými
na teflonovej panvici bez tuku.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára