31. januára 2012

Puding na spôsob kokosovej pannacotty


ananásový kompót (hmotnosť po odkvapkaní asi 340 g)., 100 ml smotany na šľahanie., 100 g horkej čokolády., 1 balíček Pudingu Originál s kokosovou príchuťou Dr.Oetker., 40 g cukru., 500 ml mlieka.,
Na prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky. Smotanu na šľahanie uvedieme do varu a rozpustíme v nej čokoládu. Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť. Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda nerozpustila. Necháme vychladnúť. Povrch pohárov ozdobíme ananásom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára