ananásový
kompót (hmotnosť po odkvapkaní asi 340 g)., 100 ml smotany na
šľahanie., 100 g horkej čokolády., 1 balíček Pudingu Originál
s kokosovou príchuťou Dr.Oetker., 40 g cukru., 500 ml mlieka.,
Na
prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať,
ananás nakrájame na malé kúsky. Smotanu na šľahanie uvedieme
do varu a rozpustíme v nej čokoládu. Vymiešame dohladka
a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť.
Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a
opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda
nerozpustila. Necháme vychladnúť. Povrch pohárov ozdobíme
ananásom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára