1 kg Chladených kuracích pŕs značky HYZA., 120 g Morčacej šunky ADMIRÁL zaúdenej značky HYZA., 200 ml 33 % smotany na šľahanie., 50 g papriky., 2 g kurkumy., soľ., čierne korenie.,
Chladené kuracie prsia značky HYZA umyjeme a osušíme. Obrežeme ich tak, aby nám zostalo iba čisté mäso. Odrezky odložíme bokom. Kuracie prsia rozrežeme na polovice a na fólii rozklepeme. Medzitým si necháme predhriať rúru na 175 °C. Rozklepané mäso si rozložíme na podložku, osolíme a posypeme rovnomerne čiernym korením. Na mäso poukladáme na plátky nakrájanú Morčaciu šunku ADMIRÁL značky HYZA. Odrezky z kuracích pŕs rozmixujeme v mixéri spolu so smotanou, kurkumou, soľou a korením. Vytvorenú zmes rovnomerne roztrieme na šunku uloženú na kuracích prsiach. Na rozotrenú zmes poukladáme nakrájanú papriku a naplnené kuracie prsia pevne zatočíme do alobalu. Pečieme v rozohriatej rúre pri 175 °C teplote 35 minút. Po upečení roládu rozkrájame na plátky a servírujeme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára