27. marca 2011

Veľkonočná rolka s bryndzovou penou

400 g Kuracej rolky údenej značky HYZA., 280 g bryndze., 300 ml 33 % smotany na šľahanie., šalát lolo rosso., šalát lolo biondo., soľ., olivový olej.,
Z Kuracej rolky údenej značky HYZA urobíme kornúty. Smotanu vyšľaháme dotuha a zľahka do nej zamiešane bryndzu. Šľahačkovo-bryndzovou zmesou naplníme cukrárenské vrecko a naplníme ňou pripravené kornúty z rolky. Šalát umyjeme a necháme odkvapkať. Natrháme ho na väčšie kúsky, osolíme a pokvapkáme kvalitným olivovým olejom.  Kornúty z Kuracej rolky údenej značky HYZA naplnené bryndzovou šľahačkou podávame so šalátom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára