22. augusta 2011

Ryžový šalát s kukuricou a mäsom

200 g mrazenej zeleninovej zmesi (fazuľka., mrkva., ...)., 15é g pečeného kuracieho mäsa., 3 hrnčeky dopredu uvarenej ryže., 15é g nakladanej kukurice., 50 g strúhaného eidamu., hrsť nakrájanej petržlenovej vňate., čierne korenie korenie., soľ., voda.,
Zeleninu vložíme do vriacej osolenej vody a zvoľna ju asi 5 minút varíme. Zlejeme a necháme vychladnúť. Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky a vmiešame ho do dopredu uvarenej ryže. Pridáme uvarenú zeleninu a nakladanú kukuricu i s nálevom. Do šalátu nakoniec vmiešame strúhaný syr, petržlenovú vňať a ochutíme ho čiernym korením a soľou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára