Vývar privedieme do varu, potom vložíme všetku mrazenú zeleninu a necháme dusiť. Zatiaľ na oleji pomaly opečieme knedlíčky. Do hrnca so zeleninou ich vložíme pred dovarením spolu s pokrájanými zemiakmi a posekanou petržlenovou vňaťou.
6. marca 2017
Rýchly zeleninový hrniec
1,5 l mäsového vývaru., balíček mrazenej polievkovej zeleniny., balíček mrazeného hrášku s mrkvou., balíček mrazených fazuľkových strukov., balíček mrazených mäsových knedlíčkov., 4 – 5 vychladených varených zemiakov., PL oleja., petržlenová vňať., soľ., čierne korenie
Vývar privedieme do varu, potom vložíme všetku mrazenú zeleninu a necháme dusiť. Zatiaľ na oleji pomaly opečieme knedlíčky. Do hrnca so zeleninou ich vložíme pred dovarením spolu s pokrájanými zemiakmi a posekanou petržlenovou vňaťou.
Vývar privedieme do varu, potom vložíme všetku mrazenú zeleninu a necháme dusiť. Zatiaľ na oleji pomaly opečieme knedlíčky. Do hrnca so zeleninou ich vložíme pred dovarením spolu s pokrájanými zemiakmi a posekanou petržlenovou vňaťou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára