Kaleráb a mrkvu ošúpeme a umyjeme. Nakrájame na hranolčeky. Vňať umyjeme a nahrubo nasekáme. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cukor a pri miernej teplote necháme za stáleho miešania opekáme asi 2 minúty. Zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, prikryjeme a na minime udusíme domäkka. Podávame s varenými zemiakmi, chlebom alebo ako prílohu k mäsu.
5. marca 2017
Voňavá glazovaná zelenina
kaleráb., 400 g mrkvy., viazaničku petržlenovej vňate., 40 g masla., PL cukru., 2 PL zeleninového vývaru alebo vody., soľ., mleté čierne korenie
Kaleráb a mrkvu ošúpeme a umyjeme. Nakrájame na hranolčeky. Vňať umyjeme a nahrubo nasekáme. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cukor a pri miernej teplote necháme za stáleho miešania opekáme asi 2 minúty. Zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, prikryjeme a na minime udusíme domäkka. Podávame s varenými zemiakmi, chlebom alebo ako prílohu k mäsu.
Kaleráb a mrkvu ošúpeme a umyjeme. Nakrájame na hranolčeky. Vňať umyjeme a nahrubo nasekáme. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cukor a pri miernej teplote necháme za stáleho miešania opekáme asi 2 minúty. Zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, prikryjeme a na minime udusíme domäkka. Podávame s varenými zemiakmi, chlebom alebo ako prílohu k mäsu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára