5 vajec., 5 PL kryštálového cukru, 4 PL polohrubej múky, 1 PL hladkej múky,
Kokosová plnka: 4 dcl vody., 20 dkg kryštálového cukru., 25 dkg kokosu., 2 dkg palmarinu.,
Obal: 30 dkg sušeného plnotučného mlieka., 40 dkg cery., 40 dkg práškového cukru.,
Upečieme 3 ks piškótového cesta, najlepšie na veľkom plechu. Biele, hnedé a ružové. Piškótu plníme pikantným lekvárom. Medzi 2 cestá dáme aj kokosovú plnku po naplnení rozdelíme na 4 rolády.
Kokosová plnka: Do vody pridáme kryštálový cukor, dáme na sporák a keď to vrie pridáme kokos, troška povaríme, pridáme palmarin, premiešame, necháme vychladnúť a potom plníme.
Obal: Všetko hnetieme, vypracujeme na cesto, rozdelíme na 4 ks, aby sme mali na každú roládu. Na mastnom papieri rozvaľkáme aj hmotu. Aby sa nám nelepila na valček, papier posypeme práškovým cukrom. Pred tým ako rolády zabalíme, môžeme im natrieť boky palmarinom vymiešaným s cukrom, aby sa obal na roládu lepšie prilepil. Roládu zabalíme do obalu a každú stranu dobre pritlačíme. Necháme stuhnúť. Pokrájame a podávame.
Kokosová plnka: Do vody pridáme kryštálový cukor, dáme na sporák a keď to vrie pridáme kokos, troška povaríme, pridáme palmarin, premiešame, necháme vychladnúť a potom plníme.
Obal: Všetko hnetieme, vypracujeme na cesto, rozdelíme na 4 ks, aby sme mali na každú roládu. Na mastnom papieri rozvaľkáme aj hmotu. Aby sa nám nelepila na valček, papier posypeme práškovým cukrom. Pred tým ako rolády zabalíme, môžeme im natrieť boky palmarinom vymiešaným s cukrom, aby sa obal na roládu lepšie prilepil. Roládu zabalíme do obalu a každú stranu dobre pritlačíme. Necháme stuhnúť. Pokrájame a podávame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára