8. decembra 2012

Zapekaná čínska kapusta so sladko kyslou omáčkou

250 g špaldových rezancov., 1 čínska kapusta.,  PL slnečnicového oleja., 1 konzerva ananásu., 4 jarné cibuľky., 2 cm čerstvého zázvoru., 6 PL sladko kyslej omáčky., trochu morskej soli., 
Rezance uvaríme v slanej vode. Čínsku kapustu umyjeme a nakrájame na chutné kúsky. Čínsku kapustu umyjeme a nakrájame na chutné kúsky. Na panvici rozpálime olej a čínsku kapustu za stáleho miešania restujeme 5 minút. Ananás, necháme odkvapkať, pridáme a restujeme. Jarnú zeleninu a zázvor nakrájame na malé kúsky a tiež restujeme. Pridáme rezance a sladko kyslú omáčku a dochutíme trochou soli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára