14. júla 2013

Kuracie medailóniky so zeleninou

600 g kuracích pŕs., petržlenová vňať., 2 PL oleja., soľ., mleté čierne korenie., 200 g paradajok., 150 g šampiňónov., 1 KL vegety, 1 PL slnečnicových semienok., 2 PL masla.,
Kuracie prsia nakrájame na väčšie kúsky. Okolo každého ovinieme lístok petržlenovej vňate a zviažeme špagátikom. Každý kúsok mäsa osolíme a okoreníme. Na panvici rozohrejeme olej a pripravené mäso opečieme. Opečené vyberieme a uschováme v teple. Šampiňóny očistíme, nakrájame a krátko orestujeme na rozpálenom masle. Pridáme rozpolené malé paradajky, osolíme a podusíme, Nakoniec pridáme vegetu. Slnečnicové semienka nasucho opražíme a posypeme nimi zeleninovú zmes, ktorú podávame ako prílohu ku kuracím medailónikom.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára