Kuraciu šunku DE LUXE údenej značky HYZA nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeso smotanou, soľou a korením. Na záver opatrne pridáme do mixéra maslo. Nepridávajte ho skôr, inak sa vám zmes zrazí. Šunkovou zmesou naplníme cukrárske vrecko a podľa vlastnej fantázie ňou zdobíme zľahka opečené toasty. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a servírujeme.
1. apríla 2011
Mousse z údenej kuracej šunky na toaste
1 kg Kuracej šunky DE LUXE údenej značky HYZA., 400 ml 33 % smotany na šľahanie., 125 g masla., soľ., čierne korenie., 1-2 balenia Chlebu toastového svetlého značky Penam., petržlenová vňať na ozdobenie.,
Kuraciu šunku DE LUXE údenej značky HYZA nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeso smotanou, soľou a korením. Na záver opatrne pridáme do mixéra maslo. Nepridávajte ho skôr, inak sa vám zmes zrazí. Šunkovou zmesou naplníme cukrárske vrecko a podľa vlastnej fantázie ňou zdobíme zľahka opečené toasty. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a servírujeme.
Kuraciu šunku DE LUXE údenej značky HYZA nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeso smotanou, soľou a korením. Na záver opatrne pridáme do mixéra maslo. Nepridávajte ho skôr, inak sa vám zmes zrazí. Šunkovou zmesou naplníme cukrárske vrecko a podľa vlastnej fantázie ňou zdobíme zľahka opečené toasty. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a servírujeme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára