26. júla 2011

Čokoládový puding s gaštanovým a tvarohovým krémom

2 pudingy Horká čokoláda Dr. Oetker., kryštálový cukor., mlieko., 
Tvarohový krém: 1/2 kg jemného tvarohu., 1 veľká kyslá smotana., 5 polievkových lyžíc práškového cukru., kôra z 2 citrónov., 1 vanilínový cukor
Gaštanový krém: 1 mrazené gaštanové pyré., 1 veľká kyslá smotana. 5 polievkových lyžíc práškového cukru., 1 škoricový cukor., rum podľa chuti.,
Puding uvaríme podľa návodu. Medzitým ako puding vychladne si pripravíme obe krémy. 
Tvarohový krém: Všetky suroviny zmiešame a odložíme na chladné miesto do chladničky.
Gaštanový krém: Gaštanové pyré musíme popučiť a postupne pridávame škoricový cukor, práškový cukor., nakoniec pridáme kyslú smotanu. Podľa chuti prilejeme 2 až viac kalíškov rumu.
Ak máme dobre vychladnutý puding a aj krémy postupne na čokoládový puding vylievame gaštanový krém a potom aj tvarohový krém. Vložíme ešte do chladničky a pred podávaním ozdobíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára