Rožky nakrájame na malé kocky, do nich nastrúhame kačaciu pečeň a zabaríme vriacim mliekom. Pridáme nakrájanú a orestovanú cibuľku, nasekanú petržlenovú vňať, soľ, mleté korenie a vajce. Dobre zamiešame a plnku rozdelíme do 4 vymastených formičiek na pečenie a pečieme 15 min. na 175 C. Plnku kladieme na šalát z lolo biondo, rukolu, ľadový šalát, mladú cibuľku, soľ, olivový olej a par kvapiek cit. šťavy. Na šalát rozsypeme pokrájanú restovanú slaninku. Dozdobíme čerstvými cherry paradajkami.
Túto lahôdku ozvláštnite sektom Hubert L´Original brut, ktoré k vám domov prinesie závan francúzskeho vidieka.
Recept od hlavnej enologičky spoločnosti Hubert J.E., Ing. Ingrid Vajczikovej, PhD
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára