17. októbra 2011

Uhliarske špagety

250 g špagiet., 200 g vareného údeného bôčika., 150 g tvrdého syra., 100 ml smotany., 2 vajcia., 2 PL masla., 1 PL oleja., 2 PL čerstvých byliniek., mleté korenie., soľ., 1 paprika., zelené lístky na ozdobu.,
Uvarené špagety precedíme, necháme odkvapkať, pridáme lyžicu masla. Dáme ich v miske do vyhriatej rúry aby ostali teplé Údené mäso nakrájame na kocky. Na panvici na rozohriatom oleji ho opečieme a pridáme k špagetám. Posypeme nakrájanými čerstvými bylinkami. Smotanu rozšľaháme s vajíčkami, osolíme, okoreníme a nalejeme na teplé špagety. Premiešame a necháme v rúre asi 5 minút prehriať. Uhliarske špagety podávame posypané strúhaným syrom a ozdobené kúskami papriky.
    

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára