9. októbra 2010

Grilované kuracie prsia s hlivou a listovým šalátom

čerstvé kuracie prsia v bylinkovej marináde značky HYZA., chlieb Párty značky Penam., hliva (250 g)., mix šalátov (rucola, polníček, frieée, lollo rosso, lollo biondo)., olivový olej., ocot Balsamico., opražená cibuľka., Maslo., cesnak., soľ., korenie.,
Na masle s trochou olivového oleja opražíme kúsky hlivy a na kolieska nakrájaný cesnak . Dochutíme soľou a korením. Mix šalátov zmiešame s olivovým olejom, soľou, korením a octom Balsamico. Plátky kuracích pŕs ugrilujeme a uložíme do stredu taniera. Na kuracie prsia naukladáme hlivu so šalátom, navrch posypeme opraženou cibuľkou. Podávame s opečeným Párty chlebom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára