chladené kuracie stehná dolné značky HYZA., chlieb Párty značky Penam., zemiaky., baklažán., cukina., paprika., paradajky., hráškové lusky., fazuľkové lusky., šampiňóny., soľ., korenie.,
Na prípravu marinády potrebujeme:
olej (2 dcl)., med (1 PL)., čili paprička ., kečup (1 PL) ., worchester., soľ ., korenie., rozmarín.,
Čili papričku nasekáme a zmiešame s ostatnými surovinami na prípravu marinády. Kuracie stehná vložíme do marinády aspoň na 12 hodín a ugrilujeme. Zemiaky uvaríme v šupke, rozkrojíme na polky a dopečieme na masle do zlatista. Dochutíme soľou a korením. Baklažán dopredu nasolíme, potom s ostatnou zeleninou ugrilujeme a dochutíme soľou a korením. Podávame s Párty chlebom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára