4. februára 2011

Karí fazuľka s mäsom

500 g zelenej mladej fazuľky., soľ., 1 lyžička karí korenia., olej., 1 lyžička vegety., 1 dl smotany na šľahanie., sušená bazalka., 500 g kuracích pŕs., 1 lyžica grilovacej koreniacej zmesi., 
Fazuľku očistíme, umyjeme a v mierne osolenej vode varíme 8 minút. Scedíme a necháme odkvapkať.  V panvici zohrejeme trochu oleja, pridáme karí korenie, fazuľku a za stáleho miešania krátko opražíme. Zalejeme smotanou, ochutíme vegetou a krátko povaríme. Kuracie prsia pokrájame na kúsky, posypeme grilovacou zmesou a za stáleho miešania opekáme na troche oleja 5 minút. Podávame s karí fazuľkou, posypané sušenou bazalkou.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára