Mliečnu a bielu čokoládu spolu so stuženým tukom roztopíme na miernom ohni. Do čokoládovej zmesi pridáme nadrobno nasekané oriešky a kandizované ovocie. Teplú čokoládovú zmes ponalievame malou lyžičkou do hlbších foriem z bonboniery a dáme do chladničky stuhnúť. Keď košíčky stuhnú, zvyšnou zmesou naplníme košíčky a necháme opäť stuhnúť.
14. novembra 2018
Čokoládovo orieškový košík
300 g mliečnej čokolády., 100 g bielej čokolády., stužený tuk., 250 g vlašských orechov., 90 g kandizovaného ovocia
Mliečnu a bielu čokoládu spolu so stuženým tukom roztopíme na miernom ohni. Do čokoládovej zmesi pridáme nadrobno nasekané oriešky a kandizované ovocie. Teplú čokoládovú zmes ponalievame malou lyžičkou do hlbších foriem z bonboniery a dáme do chladničky stuhnúť. Keď košíčky stuhnú, zvyšnou zmesou naplníme košíčky a necháme opäť stuhnúť.
Mliečnu a bielu čokoládu spolu so stuženým tukom roztopíme na miernom ohni. Do čokoládovej zmesi pridáme nadrobno nasekané oriešky a kandizované ovocie. Teplú čokoládovú zmes ponalievame malou lyžičkou do hlbších foriem z bonboniery a dáme do chladničky stuhnúť. Keď košíčky stuhnú, zvyšnou zmesou naplníme košíčky a necháme opäť stuhnúť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára