Nálev – 4 lyžičky olivového oleja., lyžička aromatického octu., lyžička mletej červenej papriky., lyžička cukru., jogurt., soľ.,
Mrazené hrebenatky a garnáty, ktoré sú už očistené, vložíme do panvice s olejom, podlejeme bielym vínom, pridáme aromatické bylinky, posolíme, okoreníme a 10 minút dusíme na miernom ohni. Mladú cibuľku nakrájame na kolieska. Pomocou špeciálneho nástroja vykrojíme zo šalátových uhoriek guľky. Na misu poukladáme dusené garnáty a hrebenatky, uhorkové guľky, cibuľku, nakrájaný kôpor a napoly prekrojené reďkvičky s lístkami. Pokvapkáme ich nálevom, ktorý sme pripravili zmiešaním oleja, octu, mletej červenej papriky, cukru, soli a jogurtu.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára