Na misu poukladáme listy hlávkového šalátu. Rajčiaky a vajcia nakrájame na štvrťky a poukladáme na okraj misy na šalát. Do stredu dáme opečené papriky a na ne tuniaka a kapari. Pokvapkáme olivovým olejom a citrńovou šťavou. Šalát posolíme, pokoreníme a podávame ozdobený čerstvým koriandrom.
12. septembra 2016
Tuniakovo rajčiakový šalát
hlávkový šalát natrhaný na kúsky., 2 rajčiaky., 2 opečené zelené alebo červené papriky., 3 vajcia uvarené natvrdo., 200 g tuniaka v oleji (olej zlejeme)., 2 lyžice kapari.., 3 lyžice olivového oleja., 2 lyžice citrónovej šťavy., soľ., mleté čierne korenie., čerstvý koriander.,
Na misu poukladáme listy hlávkového šalátu. Rajčiaky a vajcia nakrájame na štvrťky a poukladáme na okraj misy na šalát. Do stredu dáme opečené papriky a na ne tuniaka a kapari. Pokvapkáme olivovým olejom a citrńovou šťavou. Šalát posolíme, pokoreníme a podávame ozdobený čerstvým koriandrom.
Na misu poukladáme listy hlávkového šalátu. Rajčiaky a vajcia nakrájame na štvrťky a poukladáme na okraj misy na šalát. Do stredu dáme opečené papriky a na ne tuniaka a kapari. Pokvapkáme olivovým olejom a citrńovou šťavou. Šalát posolíme, pokoreníme a podávame ozdobený čerstvým koriandrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára