22. júna 2010

Bravčové karé pod hubami

4 rezne z bravčového karé á 150 g., soľ., mleté čierne korenie., olej., 200 g šampiónov alebo iných čerstvých húb., 1 cibuľa., 100 g taveného syra., 2 lyžice pokrájanej petržlenovej vňate., 
Bravčové rezne mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rozohriatom oleji z oboch strán. Vyberieme a uložíme na teplom mieste. Do výpeku dáme očistené nadrobno pokrájané huby, očistenú nadrobno pokrájanú cibuľu, osolíme a krátko spolu opražíme. Do opraženej zmesi vmiešame pokrájaný syr a petržlenovú vňať. Opečené rezne uložíme do pekáča, rozdelíme na ne hubovú zmes a vo vyhriatej rúre zapekáme, kým sa syr neroztečie. 
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára