23. júna 2010

Pipi Chilli

4 plátky kuracích pŕs., 4 šalátové listy., 1 balenie Cottage cheese chilli., 1 paradajka., mladá cibuľka aj s vňaťou alebo rukolové lístky na ozdobu., 1 čili paprička., 1 PL olivového oleja a soľ na ochutenie., 
Kuracie prsia umyjeme, jemne naklepeme a posolíme. Ako "minútku" ich rýchlo opečieme na horúcom oleji alebo ugrilujeme v rúre. Každú porciu naservírujeme na šalátový list. Ako dip (pikantnú omáčku na dochutenie jedla) podávame Cottage cheese chilli premiešaný s najemno nakrájanou paradajkou a čili papričkou. Ozdobíme rukolovými lístkami alebo cibuľkou. Podávame s kúskom tmavého chleba. Pipi Chilli môžete pokojne podávať aj so zemiakmi. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára