7. marca 2010

Cestovinový šalát s pomarančom a mandľami

200 g cestovín., 1 lyžičky olivového oleja., 300 g pečeného kuracieho mäsa., kapia., pomaranč., 150 g stonkového zeleru., 3 lyžice ľahkej majonézy., soľ., nahrubo zomleté čierne korenie., niekoško lístkov rukoly, hrsť nasekaných mandlí.,
Cestoviny varíme vo vriacej osolenej vode asi 8 minút. Potom ich na 2 minúty necháme prikryté stáť, zlejeme ich a vmiešame do nich olivový olej. Necháme vychladnúť. Nakrájame na kúsky kuracie mäso, kapiu, olúpaný pomaranč a stonkový zeler. Do šalátu vmiešame majonézu a podľa chuti ho osolíme a okoreníme. Každú porciu ozdobíme lístkami rukoly a posekanými mandľami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára