4 kuracie prsia bez kosti a kože., 100 g šalotky alebo mladej cibuľky., 100 g cesnaku., dl ryžového vína alebo sherry., 3 PL sójovej omáčky., PL sezamového oleja., PL zmesi bieleho, čierneho a zeleného korenia pomletého nahrubo.., KL soli., štipku mletej červenej papriky.,
Najprv si pripravíme marinádu: Nahrubo pokrájame cibuľku, cesnak posekáme na drobné kúsky. Zmiešame so zmesou korenia., vínom, sójovou omáčkou, sezamovým olejom, soľou, cukrom a mletou červenou paprikou. Kuracie prsia namočíme do pripravenej marinády. Po niekoľkých hodinách marinovania ich z oboch strán prudko opečieme na panvici s PL oleja. Potom panvicu prikryjeme a dopekáme cca 5 10 minút pri zníženej teplote. Podávame s ryžou a šalátom z čerstvej zeleniny.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára