200 g šampiňónov., 200 g hlivy ustricovej., 2 cibule., 4 lyžice oleja., 200 g drobných cestovín., soľ., mleté čierne korenie., mletá rasca., 2 vajcia., 1,5 dl kyslej smotany., 80 g postrúhaného tvrdého syra, petržlenová vňať.,
Šampiňóny a hlivu ustricovú očistíme a pokrájame. V hlbšej rajnici zohrejeme olej, pridáme huby, očistenú nadrobno pokrájanú cibuľu a za stáleho miešania krátko opražíme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme rascou a premiešame. Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme a premiešame s hubami. Zmes rozložíme do zapekacej nádoby, vajcia rozšľaháme v smotane, vylejeme na zmes a vo vyhriatej rúre zapekáme 10 minút. Posypeme syrom, petržlenovou vňaťou a dozlata zapečieme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára