150 g hladkej múky., 1/2 lyžičky prášku do pečiva., 80 g strúhaného kokosu., 220 g prírodného krupicového cukru., 125 g rozpusteného masla.,
Na plnku: 400 g sladeného kondenzovaného mlieka., 30 g masla., 2 lyžice cukrového sirupu.,
Na polevu: 125 g tmavej čokolády., 60 g rastlinného tuku.,
Rúru predhrejte na 180 stupňov C. Plech s rozmermi 20 x 30 cm vysteľte papierom na pečenie a zľahka vymastite. Múku preosejte s práškom do pečiva a premiešajte s kokosom, cukrom a maslom. Presuňte cesto na plech a uhlaďte. Pečte 10 až 15 minút dozlata. Prísady na plnku spolu predhrejte v rajničke na miernom plameni za stáleho miešania, aby nedošlo k varu, 10 až 15 minút, až zmes začne karamelizovať. Teplú plnku nalejte na horúci cestový základ a pečte ešte 10 minút. Potom nechajte vychladnúť. Rozohrejte prísady na polevu vo vodnom kúpeli, vymiešajte dohladka a upečený dezert zmesou pekne potrite. Nechajte pri izbovej teplote stuhnúť a potom nakrájajte na rezy.
Tento komentár bol odstránený správcom blogu.
OdpovedaťOdstrániťospravedlňujem sa omylom som tento komentár vymazala, možno ste mali väčší plech
Odstrániť