8. apríla 2010

Tortilly s kuracím šalátom

Tortilly: 400 g uvarených zemiakov., 150 g hladkej múky., soľ., šalát lollo biondo.,
Šalát: 150 g paradajok., 150 g paprík., 150 g uhoriek., 150 g póru., 150 g pečeného kuracieho mäsa., 1 lyžica olivového oleja., soľ., naložené čierne korenie a feferónky podľa chuti., 
Zo zemiakov, múky a soli vypracujeme pevné cesto a rozdelíme ho na 8 častí. Z každej urobíme bochník a ten rozvaľkáme na pomúčenej doske na tenkú placku. Placky pečieme na suchej panvici z oboch strán, až kým sa na nich nezačnú robiť tmavé "pľuzgiere". Na ešte teplé placky položíme listy šalátu a naplníme ich kuracím šalátom, ktorý pripravíme zmiešaním uvedených ingrediencií nakrájaných na kúsky. Tortilly zvinieme  do lievika a podávame s ľubovoľnými dresingmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára