1 hlávkový šalát., 1 červená a 1 oranžová paprika., 1 malá cibuľa., 250 g varených morčacích pŕs., 4 lyžice naklíčeného munga., 2 vajcia uvarené na mäkko (na hniličku)., soľ., mleté čierne koreni., 50 ml olivového oleja., čerstvé bylinky.,
Pripravíme si 4 šalátové misky, na ktoré postupne rozdelíme všetky ingrediencie. Najprv položíme listy hlávkového šalátu. Na ne rozdelíme na rezančeky pokrájanú papriku, cibuľu a na kúsky nakrájané mäso. Do stredu každej misky dáme lyžicu mungových klíčkov a na ne opatrne položíme polovicu olúpaného vajca uvareného na mäkko. Šalát osolíme, okoreníme a zalejeme olivovým olejom ochuteným čerstvými bylinkami. Chutí s chlebom i s celozrnným pečivom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára