8 väčších šampiónov., 100 g kuracieho mäsa., olej., soľ., mleté čierne korenie., 1 žemľa., 1 vajce., 1 paradajka., 1 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate., 2 lyžice strúhanky.,
Šampiňóny ošúpeme, nožičky odrežeme, očistíme a pokrájame nadrobno. Na troche oleja opečieme nadrobno pokrájané kuracie mäso, pridáme nožičky so šampiňónov, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a krátko spolu opečieme. Žemľu pokrájame na kocky, paradajku ošúpeme, nadrobno pokrájame, všetko pridáme k opečenej zmesi, zalejeme rozšľahaným vajcom a premiešame. Hlavičky šampiňónov uložíme na vymastený plech, naplníme ochutenou zmesou, posypeme strúhankou premiešanou s petržlenovou vňaťou, pokvapkáme olejom a vo vyhriatej rúre zapečieme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára