12. apríla 2010

Šalát s opečenou klobáskou a kukuričkami

2 jablká., šťava z polovičky citróna., 100 g naložených mladých kukuričiek., 1 pór., 2 papriky., 1 ľadový šalát., 50 g pikantnej maďarskej klobásy., soľ.,
Olúpané jablká zbavíme jadrovníkov, pokrájame ich a pokvapkáme citrónovou šťavou. Kukuričky nakrájame na kolieska, takisto aj pór. Papriky nakrájame na rezančeky. Pridáme na kúsky nastrúhanú časť ľadového šalátu, niekoľko listov necháme v celku. Klobásu nakrájame na kolieska, orestujeme ju na suchej panvici, pridáme do šalátu a premiešame. Podľa chuti osolíme a servírujeme na zvyšných celých listoch ľadového šalátu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára