3. decembra 2010

Kuracie mäso s fazuľou

500 g kuracích rezňov., 2 cibule., 2 strúčiky cesnaku., 1 konzerva červenej fazule v slanom náleve, 1 konzerva kukurice., 1 KL čerstvého nasekaného oregana., 1 paprička čili., mleté čierne korenie., 4 PL oleja., 5 zemiakov., 
Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Na oleji opečieme kocky mäsa, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, nasekaný cesnak a nakrájanú papričku čili. Premiešame a ešte minútu opekáme. Pridáme zemiaky nakrájané na menšie kocky, scedené fazule, kukuricu, nasekané oregano a podľa potreby podlejeme a zvoľna dusíme, až sú zemiaky mäkké. Mäso ešte raz dochutíme soľou a korením.    

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára