22. júna 2011

Cibuľový šalát z grilovaných párkov na opečenom chlebíku

Chlieb čert značky Penam., Hydinové párky značky HYZA., cibuľa., rastlinný olej., paradajkový pretlak., cesnak., soľ., mleté čierne korenie., rukola., olivový olej., citrónová šťava.,
Cibuľku nakrájame na pásiky a opečieme ju na oleji dosklovita. Pridáme paradajkový pretlak a spolu restujeme cca 5 minút, aby pretlak stratil kyslosť. Do zmesi pridáme na koliečka pokrájané Hydinové párky značky HYZA a najemno nakrájaný cesnak. Dochutíme soľou a čiernym mletým korením. Po dôkladnom orestovaní a prepojení chutí odstavíme a necháme vychladnúť. Chlieb čert značky Penam zľahka opečieme z oboch strán. Na opečený chlieb kladieme hotovú  cibuľkovo-párkovú zmes. Vrch dozdobíme rukolou dochutenou olivovým olejom a kvapkou citrónovej šťavy. 
TIP: Pre ešte lepšiu chuť šalátu odporúčame uložiť ho do chladničky na niekoľko hodín pred servírovaním.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára