Chlieb čert značky Penam., Hydinové párky značky HYZA., cibuľa., rastlinný olej., paradajkový pretlak., cesnak., soľ., mleté čierne korenie., rukola., olivový olej., citrónová šťava.,
Cibuľku nakrájame na pásiky a opečieme ju na oleji dosklovita. Pridáme paradajkový pretlak a spolu restujeme cca 5 minút, aby pretlak stratil kyslosť. Do zmesi pridáme na koliečka pokrájané Hydinové párky značky HYZA a najemno nakrájaný cesnak. Dochutíme soľou a čiernym mletým korením. Po dôkladnom orestovaní a prepojení chutí odstavíme a necháme vychladnúť. Chlieb čert značky Penam zľahka opečieme z oboch strán. Na opečený chlieb kladieme hotovú cibuľkovo-párkovú zmes. Vrch dozdobíme rukolou dochutenou olivovým olejom a kvapkou citrónovej šťavy.
TIP: Pre ešte lepšiu chuť šalátu odporúčame uložiť ho do chladničky na niekoľko hodín pred servírovaním.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára