21. augusta 2011

Indický šalát

50 g búrskych orieškov., 1 lyžica olivového oleja., 100 g šampiňónov., niekoľko naložených sušených paradajok., 1 cibuľa., 1 lyžička sušenej cibule., 3 paradajky., hrsť nakrájanej bielej kapusty., 100 g nakladaných paprík., štipka karí korenia., štipka bieleho korenia., 1 lyžica sójovej omáčky, čerstvá mäta., soľ.,
Oriešky zmiešame s olivovým olejom a nakrájanými šampiňónmi a sprudka orestujeme. Ochutíme karí korením a bielym korením. Zmes stiahneme zo sporáka, pridáme na kúsky nakrájané sušené paradajky, prúžky cibule, sušenú cibuľu., nakrájané čerstvé paradajky, kapustu a rezančeky nakladaných paprík. Všetko premiešame a ochutíme sójovou omáčkou a nakrájanou mätou. Podľa chuti prisolíme. Podávame s bielym pečivom alebo s kukuričnými plackami.
   
   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára