Bravčové mäso deň vopred nasolíme. Na druhý deň ho zomelieme alebo nadrobno nakrájame, pridáme papriku, korenie, rozotretý cesnak, soľ, rascu a dobre premiešame. Zmesou naplníme tenké bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme piecť aj variť. Sú veľmi vhodné na konzervovanie v patentných pohároch.
13. septembra 2010
Domáca klobása
800 g bravčového mäsa., 20 g soli., 10 g mletej sladkej červenej papriky., 5 g pálivej papriky., mleté čierne korenie., 50 g cesnaku., rasce., 100 g bravčových čriev
Bravčové mäso deň vopred nasolíme. Na druhý deň ho zomelieme alebo nadrobno nakrájame, pridáme papriku, korenie, rozotretý cesnak, soľ, rascu a dobre premiešame. Zmesou naplníme tenké bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme piecť aj variť. Sú veľmi vhodné na konzervovanie v patentných pohároch.
Bravčové mäso deň vopred nasolíme. Na druhý deň ho zomelieme alebo nadrobno nakrájame, pridáme papriku, korenie, rozotretý cesnak, soľ, rascu a dobre premiešame. Zmesou naplníme tenké bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme piecť aj variť. Sú veľmi vhodné na konzervovanie v patentných pohároch.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára