Uvarte cukrový sirup a nechajte ho vrieť, kým teplota nevystúpi na 120 stupňov C. Vyšľahajte sneh zo 4 bielkov, potom postupne pri stálom šľahaní pridávajte sirup, kým nie je sneh tuhý. Použite ešte za tepla. Šľahaný bielok státím stuhne, polevu treba naniesť za horúca. Keď je priveľmi riedka, postavte ju nad horúcu vodu a vyšľahajte, aby stuhla. Ak tuhne prirýchlo, pridajte k nej 1 - 2 lyžičky vriacej vody. Bohato natrite boky i vrch torty polevou, musíte ju však použiť, ešte kým je teplá. Hladkú polevu navrchu torty narušte kovovou špachtľou a vyťahujte jemné kopčeky. Pokračujte, kým takto neozdobíte celý vrch. To isté urobte aj po obvode torty.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára