Rozmanité uplatnenie - Škála poliev je bohatá, od mramorovo hladkej cukrovej pasty alebo glazúry až po mäkké polevy, napríklad maslový krém, šľahačku a našľahané polevy. Mnohé polevy sa dajú využiť aj ako plnky.
Natieranie torty maslovým krémom - Vrch a boky torty natrite pomocou širokého plochého noža rovnomernou vrstvou maslového krému. Cukrárskym hrebeňom alebo vidličkou môžete po bokoch naznačiť vodorovné čiary. Treba ho pritom kolmo držať a rýchlo, ale pevne potiahnuť po obvode.
Zdobenie torty po bokoch - Keď je torta natretá, možno boky posypať postrúhanou čokoládou alebo posekanými orieškami. Položte si ju na dlaň a podržte nad tanierom s posýpkou. Širokým plochým nožom naneste a jemne popritláčajte posýpku na boky, aby držala namieste.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára