13. októbra 2010

Silvestrovské kanapky s kapary

chlieb párty značky Penam., kuracia šunka 100 % značky Hyza., majonézová nátierka., kapary.,
Na prípravu majonézovej nátierky: 2 vaječné žĺtka., olej (prilievame podľa potreby)., ocot., soľ., mleté čierne korenie.,
Chlieb párty značky Penam zľahka potrieme majonézovou nátierkou. Následne poukladáme plátky Kuracej šunky 100% Hyza, ozdobíme kaparami a servírujeme na spôsob studenej misy.
Postup na prípravu majonézovej nátierky: Žĺtka vyšľaháme vo vychladenej miske. Prilievame olej, kým postupným vmiešaním nedosiahneme požadovanú konzistenciu. Do pripravenej zmesi pridáme kvapku octu na dochutenie a opäť miešame, kým sa všetky prísady neprepoja.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára