4 vajcia., 4 PL horúcej vody., 200 g práškového cukru., 1 balíček Vanilínového cukru., 200 g polohrubej múky., 1 zarovnaná KL Kypriaceho prášku do pečiva.,
Na náplň: 2 balíčky Créme Olé s čokoládovou príchuťou., 500 ml mlieka., 500 g mäkkého tvarohu.,
Na ozdobenie: 250 ml šľahačkovej smotany., 1 balíček Smeta-fixu., 1 balenie Zdobenia tmavého.,
Na prípravu cesta ušľaháme žĺtky, horúcu vodu, cukor a vanilínový cukor elektrickým ručným šľahačom do peny. Pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom. Nakoniec vyšľaháme z bielkov elektrickým ručným šľahačom tuhý sneh a zľahka ho vmiešame do cesta. Cesto nalejeme do vymasteného a múkou vysypaného plechu a pečieme v predhriatej rúre. Upečený korpus necháme chvíľu vychladnúť. Na prípravu náplne ušľaháme Créme Olé s 500 ml mlieka podľa návodu na obale. Pridáme tvaroh a vymiešame hladký krém. Krémom potrieme vychladnutý korpus. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom so smeta-fixom. Nanesieme na krém. Posypeme zdobením a dáme asi na 1 hodinu stuhnúť do chladničky.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára