5. júla 2011

Čokoládový fondant

45 g čokolády., 45 g masla., 45 g cukru., 45 g hladkej múky., 1 vajce., 1 žĺtok.,
Čokoládu spolu s maslom roztopíme nad parou. Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom a zmiešame s roztopenou čokoládou a múkou. Zmes čokolády nalejeme do dvakrát  vymaslovenych nádobiek (po prvom vytretí maslom ich vložíme do chladničky na 5 min a znovu vytrieme). Nádobky vysypeme kakaom a pečieme v rozpálenej peci na 180 C 8 minút. Vyklopíme  na tanier  a podávame s malinami a lesným ovocím. 
Zamatový buket sektu Hubert  L´Original Rouge prebudí vaše zmysly a ozvláštni čokoládovú chuť dezertu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára