5. júla 2011

Trhaný listový šalát s grilovanou hlivou

Šalát: 70 g lolo roso., 70 g lolo biondo., 70 g valerián., 70 g red chard., 70 g rukoly ., 50 g mrkvy., 50 g ľadového šalátu., 50 g mladého špenátu., 
Dressing: 50g majonézy., 50 g bieleho jogurtu., 30 g balsamica čierneho., 20 g olivového oleja ., 5 g citrónovej šťavy., soľ., mleté korenie.,
Grilovaná hliva: 400g hlivy., 1g mletá paprika., 1g mleté biele korenie., 1g mletá rasca., 1g čerstvý tymian., 1g čerstvý rozmarín ., nasekaný 1 strúčik cesnaku., 15g olivového oleja., 
Jednotlivé ingrediencie šalátu zmiešame dokopy, na strednom ohni ogrilujeme hlivu s korením a pridáme strúčik cesnaku. Ogrilovanú hlivu primiešame do šalátu a zalejeme dressingom.
Chuť rozmanitého letného šalátu ideálne doplní Nealkoholický Hubert, ktorého svieža chuť a jemné perlenie dodajú jedlu harmonickejšiu chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára