31. januára 2012

Letné truffle


200 g čerstvých umytých jahôd., 20 ks detských piškót., 1 balíček Pudingu Originál s jahodovou príchuťou Dr.Oetker., 500 ml mlieka., 40 g cukru., 200 ml smotany na šľahanie., 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker., 50 g mandľových lupienkov.,
Na prípravu truffle nakrájame jahody na štvrtky a rozdelíme spoločne s piškótami do pohárov. Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním jahody a piškóty. Necháme vychladnúť. Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme mandľovými lupienkami opraženými na teflonovej panvici bez tuku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára