10. januára 2012

Teľacie rezne s hubami

4 teľacie rezne á 120 g., soľ., mleté čierne korenie., olej., 250 g čerstvých húb (hríby, kuriatka, kozáky)., petržlenová vňať na zdobenie., 
Teľacie rezne miene naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na rozohriatom oleji. Teplotu znížime a opekáme po 3 minúty z každej strany. Rezne vyberieme na tanier a uložíme na teplom mieste. Do výpeku dáme očistené pokrájané huby a za stáleho miešania opekáme 4 minúty. Osolíme, podlejeme trochou vody a krátko podusíme. Rezne rozdelíme na taniere, obložíme dusenými hubami, umytou petržlenovou vňaťou a podávame s varenými zemiakmi alebo ryžou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára