5. februára 2012

Tuniakový sendvič

2 konzervy tuniaka vo vlastnej šťave., 3 vajcia., 75 g kyslej smotany., 75 g majonézy., 100 g paradajok., 2 PL citrónovej šťavy., 12 plátkov toastového chleba., mleté čierne korenie., soľ., zelenú vňať., listy šalátu., 
Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Zelerovú vňať nasekáme nadrobno. Tuniaka zlejeme z nálevu, necháme odkvapkať na site a potom ho zmiešame s kyslou smotanou, citrónovou šťavou, paradajkami, vňaťou, soľou, mletým čiernym korením a necháme chvíľu odstáť. Vajcia olúpeme a nakrájame na plátky, ktoré rozložíme na toastové chleby. Na vajcia natrieme tuniakovú zmes, položíme ešte list šalátu a prikryjeme zvyšnými toastovými plátkami.
   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára